Menu

Zaktraining

zaktraining (kick)boksen

Buiten de groepslessen techniek kun je bij ons deelnemen aan de zaktrainigen. Bij deze trainingen doe je met maximaal 2 mensen op de zak combinaties. Er is bij deze trainingen extra aandacht voor cardio en kracht en daarom een goede aanvulling op technieklessen of een leuke manier om in een uurtje een intense workout te doen. Deze lessen zijn gewoon deel van het groepsles abonnement.

Tarieven groepslessen

Proefles €10,-
Losse les €15,-
Onbeperkt €45,- per maand
Onbeperkt groepsles + vrij trainen €50,- per maand
10-ritten kaart  €135,- 1 jaar geldig
Alle prijzen zijn inclusief 6% BTW.

Bij ons betaal je geen inschrijfkosten. Je schrijft je in voor minimaal 3 maanden en kan daarna je abonnement maandelijks opzeggen. Dit gaat middels een uitschrijfformulier dat aan de balie moet worden ingevuld. Opzeggingen die voor de 25ste van de maand worden doorgegeven kunnen worden verwerkt voor de maand erna. Je kan altijd een keer een proefles doen. Mocht je na de proefles besluiten je in te schrijven verrekenen we die kosten met de kosten van je abonnement.

Inschrijven groepslessen

Dat gaat vanaf nu via de app van VirtuaGym! Het is verplicht om je van te voren in te schrijven voor groepslessen, dit kan al vanaf 7 dagen voor de les. Dit kan met je persoonlijke account dat je krijgt als je lid wordt. Download gratis de app om je nog makkelijker in te schrijven. Voor een proefles kun je mailen naar balie@eastboundgym.nl om een plekje te reserveren!

Gebruik deze link om bij ons portaal te komen!
https://eastbound-gym.virtuagym.com/
Gebruik deze link om bij ons online rooster te komen!
https://eastbound-gym.virtuagym.com/classes