Menu

YOGA

VINYASA FLOW

De Vinyasa flow lessen richten zich op het verbeteren van kracht, flexibiliteit en balans door middel van concentratie en ademhaling. De asanas (poses) worden met elkaar verbonden door series van bewegingen die synchroon lopen met de ademhaling. De flow lessen dragen bij aan een betere bloedcirculatie, een regelmatige ademhaling, helderheid van geest, vermindering van stress en algemene ontspanning.

Er wordt extra aandacht besteed aan houdingen die het (kick)boksen ondersteunen, maar natuurlijk zijn deze lessen ook te volgen als je niet (kick)bokst.

YIN

In de Yin lessen wordt er meer tijd genomen om zowel in als uit de houdingen te komen. Ook worden de poses langer aangehouden. Bij Yin ligt de focus op ontspanning. Dit heeft een diepe werking op je lichaam en je creëert hierdoor niet alleen rust in je lijf maar ook in je hoofd.

Yin is een ideale aanvulling op (kick)boksen of andere intensieve sporten, omdat je zoveel mogelijk je spieren loslaat in plaats van ze juist aan te spannen. Het versterkt en herstelt niet alleen je spieren, maar ook je gewrichten en bindweefsels.

Tarieven

Proefles €10,-
Losse les €15,00
Onbeperkt €45,- per maand
Onbeperkt groepsles + vrij trainen €50,- per maand
10-ritten kaart  €135,- 1 jaar geldig
Alle prijzen zijn inclusief 6% BTW.

Bij ons betaal je geen inschrijfkosten. Je schrijft je in voor minimaal 3 maanden en kan daarna je abonnement maandelijks opzeggen. Dit gaat middels een uitschrijfformulier dat aan de balie moet worden ingevuld. Opzeggingen die voor de 24ste van de maand worden doorgegeven kunnen worden verwerkt voor de maand erna. Je kan altijd een keer een proefles doen. Mocht je na de proefles besluiten je in te schrijven verrekenen we die kosten met de kosten van je abonnement.