fbpx
nlen +31 6 24 18 11 10 balie@eastboundgym.nl Tweede van Swindenstraat 1

PERSONAL TRAINING FITNESS

PERSONAL TRAINING FITNESS

WIL JIJ GRAAG EEN FITTER LEVEN EN DIT KUNNEN COMBINEREN MET JE DRUKKE BESTAAN? MELD JE DAN AAN VOOR PERSONAL TRAINING!

Vanaf januari zijn Jordy Supusepa, Mayari Mailoa en Wesley Verwoerd zelfstandig werkzaam bij ons. Allen zijn gecertificeerd personal trainer met veel ervaring in de krachtsport. Kijk voor een indicatie van de tarieven op de tarieven pagina. 

Lees hier onder meer.

Heb je interesse in personal training? Vul dan nu vrijblijvend onderstaand formulier in:

Jordy Supusepa

Wil jij graag een gezonder leven en dit kunnen combineren met je drukke bestaan? Meld je dan aan voor personal training! Ik help en ondersteun mensen die begeleiding willen bij het realiseren van hun persoonlijke doelen op het gebied van voeding, beweging en gezondheid. Vanaf januari 2017 ben ik zelfstandig werkzaam bij de Eastbound gym in Amsterdam oost, tegenover de ingang van het Oosterpark. In deze vernieuwde personal training gym kunnen wij werken aan:
 
-Het verlagen van het vetpercentage
-Het toenemen van je zelfvertrouwen en zelfbeeld
-Het verhogen van je uithoudingsvermogen
-Het verbeteren van je techniek en je lichaamshouding
-Het vergroten van je kracht
-Het creëren van balans in je voedingspatroon
-Het verbeteren van je overall gezondheid
-Het aanleren van functioneel fitness
 
De helft van de nieuwe Eastbound gym is puur gericht op personal training en dat betekent exclusiviteit! Er zijn drie personal trainers actief (waaronder ik) en dat betekent dat het bij ons lekker rustig is, máár dat er tegelijkertijd ook meer aandacht is voor jou! Ik streef er naar om de personal training sessie(s) zo functioneel mogelijk te laten verlopen. Dit betekent dat je in het dagelijks leven enorme verbeteringen zal merken bij de alledaagse dingen zoals (trap)lopen, tillen etc . Natuurlijk wordt hierbij ook je vetpercentage aanzienlijk lager, worden je spieren sterker en ga je je, zowel mentaal als fysiek, topfit voelen. Daarbij wordt er veel waarde gehecht aan gepersonaliseerde trainings -en eetschema’s die afgestemd zijn op jouw wensen en mogelijkheden. Op die manier maken we samen elk (realistisch) doel haalbaar!
 
Lijk het je leuk om met mij aan de slag te gaan, schrijf je hier dan in voor een gratis proefles: supu.sports@gmail.com
 
0627124478
 

Wesley Verwoerd

Your Personal Victory helpt jou om je persoonlijke overwinningen te behalen op het gebied van sport en voeding. Vanuit mijn ervaring herken ik de moeilijkheden bij het behalen van doelen en streef ik naar een gezonde balans tussen genieten en bewegen.

Ik motiveer en begeleid je om zorgvuldig en consequent om te gaan met train- en voedingsschema’s. Door een variatie aan te bieden in kracht en cardio leer ik je de basishouding en technieken vanuit Weightlifting, Combat Strength & Conditioning en HIIT Training.

Met persoonlijke aandacht en toewijding streef ik met jou naar een balans in lichamelijke en geestelijke gezondheid. Samen leggen wij de focus op #yourpersonalvictory.

Start aan #yourpersonalvictory, mail voor meer informatie & een gratis proefles naar: Info@yourpersonalvictory.com

 

M: Info@yourpersonalvictory.com

Instagram: https://www.instagram.com/yourpersonalvictory

T: 0625246644

 

east-bound-gym-amsterdam-fitness