Menu

Personal Training Fitness

Wil jij graag een fitter leven en dit kunnen combineren met je drukke bestaan?
Meld je dan aan voor personal training!

 

Vanaf januari zijn Jordy Supusepa, Mayari Mailoa en Wesley Verwoerd zelfstandig werkzaam bij ons. Zij zijn goed opgeleide jongens met veel ervaring in de kracht sport. 

Jordy Supusepa: 

Ik help en ondersteun mensen die begeleiding willen bij het realiseren van hun persoonlijke doelen op het gebied van voeding, beweging en gezondheid. Vanaf Januari 2017 zal ik zelfstandig werkzaam zijn bij de nieuwe locatie van Eastbound gym in Amsterdam Oost. In deze vernieuwde personal training gym kunnen wij werken aan:

  • Het verlagen van het vetpercentage
  • Het toenemen van je zelfvertrouwen en zelfbeeld
  • Het verhogen van je uithoudingsvermogen
  • Het verbeteren van je techniek en je lichaamshouding
  • Het vergroten van je kracht
  • Het creëren van balans in je voedingspatroon
  • Het verbeteren van je overall gezondheid
  • Het aanleren van functioneel fitness

De helft van de nieuwe Eastbound gym is puur gericht op personal training en dat betekent meer exclusiviteit! Er zijn drie personal trainers actief (waaronder ik) en dat betekent dat het bij ons lekker rustig is, máár dat er tegelijkertijd ook meer aandacht is voor jou! Ik streef er naar om de personal training sessies zo functioneel mogelijk te laten verlopen. Dit betekent dat je in het dagelijks leven al enorme verbeteringen zal merken. Natuurlijk wordt hierbij ook (mocht dat een doel zijn) je vetpercentage aanzienlijk lager, worden je spieren sterker en ga je je, zowel mentaal als fysiek, topfit voelen. Daarbij wordt er veel waarde gehecht aan gepersonaliseerde trainings -en eetschema's die afgestemd zijn op jouw wensen en mogelijkheden. Op deze manier maken we samen elk (realistisch) doel haalbaar

Lijkt het je leuk om met mij aan de slag te gaan, schrijf je hier dan in voor een gratis proefles:

SUPU SPORTS AMSTERDAM

E: supu.sports@gmail.com
T: 06-27124478
W: www.personaltrainer-amsterdam.com
Insta: http://instagram.com/supu_sports_amsterdam

KvK: 63785528
Vestigingsnr: 000032665687
Rekeningnummer: NL11RABO0304401862