Menu

Groepslessen Kickboksen

Elke dag van de week bieden wij kickbokslessen aan, zowel techniek lessen waarbij je oefent met je partner, als zaktrainingen. Ben je helemaal nieuw en wil je de basistechnieken graag even rustig uitgelegd krijgen? Dan bieden wij elke maand 4 instaplessen aan. Klik hier onder voor meer info.

Om de trainingen leuk en gevarieerd te houden verschilt de opbouw van de lessen, maar deze omvatten altijd een warming up, stretching, techniek-, kracht- en cardio-oefeningen en een cooling down. De technieken oefenen we met de trapkussens, op de zak en met elkaar. In de gevorderden lessen sparren we bijna altijd, dus bij die trainingen is een bitje verplicht. Ook moeten vrouwen minstens 12 oz handschoenen dragen en mannen 14 oz of zwaarder, verder moet je hiervoor ook harde scheenbeschermers dragen. Sparren is altijd onder begeleiding en sparren naar het hoofd is alsnog altijd optioneel!

 

INSTAPLESSEN KICKBOKSEN

Voor de echte beginners bieden wij 4 instaplessen aan, waar je de benodigde technieken leert om lekker deel te kunnen nemen aan de groepslessen. 

Meer info

Tarieven Groepslessen

Proefles €10,-
Losse les €15,-
Onbeperkt €45,- per maand
Onbeperkt groepsles + vrij trainen €50,- per maand
10-ritten kaart  €135,- 1 jaar geldig
Alle prijzen zijn inclusief 6% BTW.

Bij ons betaal je geen inschrijfkosten. Je schrijft je in voor minimaal 3 maanden en kan daarna je abonnement maandelijks opzeggen. Dit gaat middels een uitschrijfformulier dat aan de balie moet worden ingevuld. Opzeggingen die voor de 24ste van de maand worden doorgegeven kunnen worden verwerkt voor de maand erna. Je kan altijd een keer een proefles doen. Mocht je na de proefles besluiten je in te schrijven verrekenen we die kosten met de kosten van je abonnement.

Inschrijven groepslessen

Dat gaat vanaf nu via de app van VirtuaGym! Het is verplicht om je van te voren in te schrijven voor groepslessen, dit kan al vanaf 7 dagen voor de les. Dit kan met je persoonlijke account dat je krijgt als je lid wordt. Download gratis de app om je nog makkelijker in te schrijven. Voor een proefles kun je mailen naar balie@eastboundgym.nl om een plekje te reserveren!

Gebruik deze link om bij ons portaal te komen!
https://eastbound-gym.virtuagym.com/
Gebruik deze link om bij ons online rooster te komen!
https://eastbound-gym.virtuagym.com/classes