fbpx
+31 6 24 18 11 10 balie@eastboundgym.nl Tweede van Swindenstraat 1

Fysiotherapie

Fysiotherapie

Je kan bij ons nu ook terecht voor fysiotherapie. Wij zijn hiervoor een samenwerking aangegaan met PhysioLab. 

Bij PhysioLab zetten wij ons dagelijks in voor optimale patiëntenzorg. Wij geloven dat je op je fitst bent als je Fysiek, Voeding en Mentaal optimaal functioneren. Naast onze praktijk in de Czaar Peterstraat zijn wij ook aanwezig bij Eastbound.

Op dinsdag, woensdag en zaterdag kun je bij Thomas Mulder en Rud Raymakers terecht voor fysiotherapie, manueel therapie en performance training. Mocht je een blessure hebben of merk je dat je wordt gehinderd in je vooruitgang bij je sport? Wij kunnen je helpen! Vanaf 12 september biedt PhysioLab elke dinsdag van 17:30-18:30 een nieuw sportspreekuur aan. Een wekelijks uur om jouw vragen te stellen. Kijk in het Virtuagym rooster voor de beschikbaarheid en reserveer een plek van 15 minuten voor jouw vragen. Er gaat geen credit van je abonnement af!

Onze kennis en ruime ervaring in de (top)sport gebruiken wij bij al onze cliënten. Of je nu sport op hoog niveau of dat je het maximale uit je werk en dagelijks leven wil halen, jouw doelen worden op actieve wijze aangepakt. Dit zorgt voor langere termijn effecten en verkleint de kans op terugval.

Your goal. Our mission.

Wij zijn te bereiken via de mail info@physiolab.nl of telefonisch op 020 370 9524.

http://www.physiolab.nl/

logo-physiolab-eastboundgym

Meer informatie?

Stuur ons een bericht