Menu

Combat Strength & Conditioning (CSC)

Sportspecifieke kracht- en conditietraining voor vechtsport

Bij Eastbound gym kan je terecht voor boksen, kickboksen en fitness. Bij al deze takken van sport is een goed kracht- en conditieniveau een meerwaarde voor je training.

Vechtsport stelt bijvoorbeeld een breed arsenaal aan fysiologische eisen aan de sporter. Je zult rekening moeten houden met flexibiliteit, snelheid, kracht, duurkracht en explosiviteit. De CSC lessen zijn er op gericht de fysieke kracht te vergroten en de conditie te verbeteren.

Krachttraining voor vechtsport kan grote voordelen bieden zolang er rekening wordt gehouden met de specifieke behoeften van de sport, de werking van de spieren en kracht in vechtsporten. Tegelijkertijd kan een verkeerde vorm van krachttraining juist prestaties bij vechtsport verslechteren. 

De les bestaat uit een goede warming up, een technisch deel, metabolic conditioners en er wordt veel aandacht besteedt aan mobiliteit en stretching. Afhankelijk van de groepsgrootte wordt er gewerkt in circuitvorm, stations vorm of individueel. We werken met bodyweight, kettlebells, slamballs en dumbbells maar zullen soms ook de olympische stang er bij pakken.

Elke training wordt samengesteld door gecertificeerde trainers.

Een ding is zeker: in deze les word je continu geprikkeld om het beste uit jezelf naar boven te halen, zowel fysiek als mentaal!

Tarieven Groepslessen

Proefles €10,-
Losse les €15,-
Onbeperkt €45,- per maand
Onbeperkt groepsles + vrij trainen €50,- per maand
10-ritten kaart  €135,- 1 jaar geldig
Alle prijzen zijn inclusief 6% BTW.

Bij ons betaal je geen inschrijfkosten. Je schrijft je in voor minimaal 3 maanden en kan daarna je abonnement maandelijks opzeggen. Dit gaat middels een uitschrijfformulier dat aan de balie moet worden ingevuld. Opzeggingen die voor de 24ste van de maand worden doorgegeven kunnen worden verwerkt voor de maand erna. Je kan altijd een keer een proefles doen. Mocht je na de proefles besluiten je in te schrijven verrekenen we die kosten met de kosten van je abonnement.

Inschrijven groepslessen

Dat gaat vanaf nu via de app van VirtuaGym! Het is verplicht om je van te voren in te schrijven voor groepslessen, dit kan al vanaf 7 dagen voor de les. Dit kan met je persoonlijke account. Download gratis de app om je nog makkelijker in te schrijven. Voor een proefles kun je mailen naar balie@eastboundgym.nl om een plekje te reserveren!

Gebruik deze link om bij ons portaal te komen!
https://eastbound-gym.virtuagym.com/
Gebruik deze link om bij ons online rooster te komen!
https://eastbound-gym.virtuagym.com/classes